Despre Tecnoservice Equipment...De vorba cu ing. George Sicoe- Director General Tecnoservice EquipmentI: Ce este Tecnoservice Equipment?
G.S.: Pentru dumneavoastra suntem furnizor de servicii si aparatura de laborator. Suntem cei ce comercializeaza produsele unor firme de renume pe piata internationala ca Matest, Cooper Technology, GDS Instruments, Kern & Sohn, Piletest, Union Instruments, Proceq, K. Schulten etc.
Ne dorim sa credem ca suntem mai mult decat atat. Ne place sa credem ca suntem partenerii dvs. de incredere, mereu la dispozitia dvs.

 
I: De ce “Dedicated to quality?”
G.S.: Este sloganul nostru si este ceea ce spune totul despre noi.
 
I: Cum descrieti in cateva cuvinte Tecnoservice Equipment?
G.S.: Suntem o ECHIPA, mereu acolo unde este nevoie de noi, toti profesionisti si orientati catre necesitatile clientilor.
Ne dedicam muncii pe care o facem, iar ceea ce ne diferentiaza sunt competentele in materie de organizare, comunicare, experienta si profesionalism.

I: Tecnoservice Equipment creeaza valoare pe piata romaneasca. Cum comentati?
G.S.: Cand afirmam acest lucru ne bazam pe o experienta de peste 13 ani si  
foarte multe proiecte unice finalizate pentru clientii nostri.
Este nevoie de mult curaj si responsabilitate, iar experienta acumulata ne face sa fim mai buni.
Clientii nostri ne reprezinta si sunt cheia reusitei noastre. Fara ei n-am fi devenit ceea ce suntem acum.

Le multumim pe aceasta cale celor care ne-au acordat increderea lor si amintim cativa dintre ei, cerandu-ne scuze celor pe care nu-I putem mentiona in acest spatiu limitat, dar la fel de importanti pentru noi: ADEPLAST, AKTOR, ASTALDI, BAUMIT,CARPAT BETON, COLAS, CNANDR- CESTRIN, CNADNR-DRDP (5 zone), CON-A, CCF LABORATOR, DRUM CONSTRUCT, DELTA ACM, EUROCONSTRUCT, FCC, HIDROCONSTRUCTIA, HOLCIM, ICECON, INCERC, LAFARGE, PA&CO, SAINT-GOBAIN, SCT, STRACO, TPA- STRABAG, UNIVERSITATEA TEHNCA DE CONSTRUCTII BUCURESTI, UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI, UNIVESTISTATEA DE PETROL SI GAZE PLOIESTI, UNIVERSITATEA TEHNICA CLUJ, VIAROM.


I: Ce oferiti pietii din Romania?
G.S.: Oferim aparatura de laborator si servicii pentru incercari de materiale, dar orice oferta a noastra include si incredere, profesionalism, loialitate si mai ales CALITATEA lucrului pe care-l facem.
 
I: Promisiunile Tecnoservice Equipment SRL pentru anul ce urmeaza?
G.S.: Promisiunile noastre sunt: solutii si produse stabile si adecvate nevoilor clientilor nostri, livrare la timp a echipamentelor, suport tehnic, si mai ales o colaborare flexibila si prietenoasa.
  

    


                                                                                                                  George Sicoe,
                                                                                                                  Director General Tecnoservice Equipment


Produse