HELOS, senzor modular cu difractie laser

HELOS, senzor modular cu difractie laser
Cod produs: HELOS / RODOS
Solicita oferta produs Adauga la cererea de oferta
COMENZI TELEFONICE
021-316.88.57

Descrierea produsului:

Consacratele deja serii HELOS – cu a lor clasica difractie laser desfasurand un fascicol paralel – ofera o tehnologie puternica pentru analiza dimensionala a particulelor din pulberi, granule, suspensii, emulsii, sprayuri si numeroase alte sisteme disperse.
Un interval dimensional de la 0,1 µm la 8,750 µm este etalonat.
Proiectarea modulara a sistemului, impreuna cu o mare varietate de unitati de dispersie si dozare, ofera o adaptare flexibila catre majoritatea aplicatiilor industriale si de cercetare.
 
La inceputul anilor 80’ Sympatec introduce o inovatie de ultima ora ce a condus difractia laser catre o alta dimensiune : dispersia pulberii uacate chiar si pentru cele mai fine pulberi coezive cu RODOS. Si cu seria R  ale senzorului nostru cu difractie laser HELOS au fost atinse noi nivele de precizie si acuratete.
Ultimele imbunatatiri cuprind avasarea parametrilor de aplicatie – evaluare libera Fraunhofer scazuta la sub 1 µm, o ridicata frecventa a semnalului de masura pentru cea mai buna rezolutie si chiar  moduri de evaluare mai puternice pentru Fraunhofer si Mie.

Produse