RT-01 Aparat testare uzura prin frecare

RT-01 Aparat testare uzura prin frecare
Cod produs: RT-01
Solicita oferta produs Adauga la cererea de oferta
COMENZI TELEFONICE
021-316.88.57

Descrierea produsului:

Testerul RT-01 este un aparat folosit la determinarea rezistentei prin abraziune ( frecare ).
Aparatul RT-01 este professional aplicabil la testele de rezistenta la abraziune a suprafetelor  straturilor de acoperiri a materialelor imprimate cum ar fi straturi de cerneala sau acoperiri fotosensibile ( PS ).

Instrumentul poate efectiv analiza problemele unei rezistente scazute la abraziune, cedare ( deteriorare ) strat cerneala si straturi de acoperire cu duritate mica ( neconforma ) la materialele imprimate.

Tehnologie
  • 4 moduri de testare, frecare uscata, umeda, transfer umed si frotiu umed si 4 viteze diferite de test pentru a intruni diferite cerinte de testare,
  • Doua statii cu structura de miscare cu arc pot testa simultan probe echivalente sau distincte .
  • Instrumentul este controlat print-un micro-computer cu panou de operare PVC, interfata menu si LCD, ce ofera usurinta in operare sau vizualizare date de test.
Standarde
Instrumentul este conform cu standardele : ASTN D5264, TAPPI T830

Aplicatii de baza :
  • Material din hartie tiparite, teste de rezistenta la abraziune a straturilor de cerneala din materiale printate si analiza efectiva  a problemelor de rezistenta scazuta la abraziune ( uzura ) si deteriorare strat cerneluri.
  • Straturi cu acoperiri fotosensibile, teste de rezistenta la abraziune a straturilor cu acoperiri fotosensibile si analiza efectiva a problemelor de forta de imprimare scazuta la placute PS.

Produse