Senzor modular analiza imagine

Senzor modular analiza imagine
Cod produs: QICPIC / RODOS
Solicita oferta produs Adauga la cererea de oferta
COMENZI TELEFONICE
021-316.88.57

Descrierea produsului:

Senzorul modular de analiza imagine QICPIC combina caracterizarea dimensionala si de forma a sistemelor de particule disperse intr-un interval de detectie de sub 1 µm pana la 34,000 µm.
Adaptarea flexibila a senzorului pentru analiza de pulberi, granule, fibre, suspensii si emulsii este oferita de gama larga de unitati de dispersie si dozare.
Numeroasele implementari in industria chimica si farmaceutica, in tehnologia berii si alimentelor si in stiinta solului denota o arie vasta de aplicatii in industrie si cercetare.
 
Cea mai importanta caracteristica este un timp de expunere intr-un regim de sub-nanosecunde, atingand o frecventa de prindere imagine de pana la 500 de cadre pe secunda.
Aceasta permite folosirea dispersorului uscat RODOS pentru caracterizarea celor mai fine pulberi coezive. Si pe baza unui numar mare de particule masurate se atinge un nivel ridicat de incredere in rezultatele masuratorii. Un soft puternic de evaluare sprijina determinarea simultana a tuturor caracteristicilor relevante de forma si dimensiune.
O galerie de particule impreuna cu criterii de sortare definite faciliteaza crearea de rapoarte specifice si semnificative.

Produse