Spectroscop cu intercorelare fotonica

Spectroscop cu intercorelare fotonica
Cod produs: NANOPHOX
Solicita oferta produs Adauga la cererea de oferta
COMENZI TELEFONICE
021-316.88.57

Descrierea produsului:

Difuzia dinamica a luminii ( DSL – Dinamic light scattering ) este folosita de obicei pentru caracterizarea nanoparticulelor.
Cu spectroscopia corelata fotonic ( PCS – Photon Correlation Spectroscopy ) intensitatile luminii difuzate ale particulelor sub miscare termica sunt auto-corelate cu scopul de a determina distributia dimensionala a particulelor din nanosuspensii. Totodata tehnologia conventionala necesita probe extrem de diluate in scopul de a se obtine rezultate semnificative.
Cu NANOPHOX , Sympatec exclusiv , introduce spectroscopia intercorelata fotonic ( PCCS-Photon Cross-correlation Spectroscopy ) ce permite analiza dimensionala pentru nanoparticule in suspensii si emulsii cu continuturi de solid de pana la cateva sute de ori mai ridicate. Aceasta caracteristica extraordinara a NANOPHOX consta in preluarea a doua intensitati separate induse de lumina difuzata ce sunt apoi intercorelate ( corelare incrucisata ). Aceasta permite masuratori consistente intr-un interval larg de concentratii.  Aditional analizei dimensionale poate fi deasemeni analizat comportamentul de sedimentare si agregare a nanoparticulelor ( stabilitatea ). Aplicatiile obisnuite cuprind de exemplu emulsii polimerice, silice coloidale, cerneluri si in general cercetare pe nanodispersii.

Produse