Automotive

Aplicatii si tehnologie – Cabinele de vopsitorie

Vopselele auto moderne sunt sensibile la conditiile de mediu in timpul aplicarii. Controlul umiditatii in mediul cabinei de vopsire și a instalatiei de aer comprimat asigura un proces eficient si un finisaj de inalta calitate.

Aplicatii si tehnologie AutomotiveVaisala ofera instrumente precise de umiditate si punct de rouă cu o stabilitate exceptionala in timp si opțiuni de instalare flexibile ,senzorii fiind rezistenti la majoritatea contaminantilor chimici. În plus, Vaisala oferă o familie de instrumente de umiditate certificate ATEX,intrinseci. Aceste instrumente trebuie să fie instalate în mod corespunzător, cu bariere sau izolatoare de siguranță adecvate. Consultați întotdeauna manualul utilizatorului pentru informații complete cu privire la instalarea și cablarea instrumentelor ATEX.

Testarea motorului

Pentru testarea dinamometrului o arie de temperaturi foarte scăzute și foarte ridicate este folosita. Fiabilitatea ridicată și timpul  indelungat de funcționare sunt de dorit în instrumentarea celulelor de testare, caracteristici pe care Vaisala le ofera neegalat de competitie. Barometrele BAROCAP® de la AutomotiveVaisala și transmiratoarele de umiditate și temperatură HUMICAP® au domenii de funcționare suficient de largi pentru a acoperi practic orice condiție de testare.Sonda cu senzorul HUMICAP incalzit si cu proba externa de temperatura este solutia ideala pentru medii aproape de condensare. Alte opțiuni includ afișarea grafică a istoricului și a tendințelor de măsurare, colectarea și transferul de date pe computer toate cu o  calibrarea flexibilă. De asemenea, Vaisala pune la dispozitie un senzor pentru  presiune barometrică, umiditate și temperatură , intr-un singur instrument robust.

Call Now Button