Calibrarea acreditată

Calibrarea acreditată a dioxidului de carbon pentru calitate

 

Calibrare acreditata a dioxidului de carbon vaisala tecnoservice equipment romania tecnos

 

Masurarea exacta a dioxidului de carbon ajuta la mentinerea nivelului corect al pH-ului in cultivarea celulelor si mentinerea concentratiei de CO2 pentru aerul de interior sau de proces in general. Calibrarea acreditata va ajuta sa obtineti o precizie continua pentru masurare.

Organizatiile care lucreaza in stiintele vietii sau in industriile reglementate de FDA au acum solutia optima de calibrare pentru sondele lor de masurare de CO2 de inalta calitate Vaisala CARBOCAP® Dioxid  GMP250, cu calibrarea de CO2 acreditata ISO17025.

In plus, fata de trei puncte de calibrare preselectate, este posibil selectarea pana la sase puncte de calibrare critice din punct de vedere operational, in limita totala de la 0…20% (200.000 ppm). Inginerii VAISALA optimizeaza intervalele de servicii de calibrare si punctele de calibrare implicite pentru fiecare instrument. Calibrarea include rezultatele initiale, precum si rezultatele dupa ajustare, pentru cea mai buna precizie.

Serviciul de calibrare a CO2 acreditat de VAISALA acopera toate cerintele stabilite de organismele de reglementare, contribuind la asigurarea conformitatii si calitatii proceselor. Serviciul de Acreditare Finlandez (FINAS), membru al Cooperarii Internationale de Acreditare de Laborator (ILAC), verifica in mod regulat serviciile de calibrare VAISALA, evaluand sistemele de calitate si management si capacitatile tehnice pentru a efectua procesul, precum trasabilitatea masuratorilor la unitatile de masura internationale SI.

 

Call Now Button