Seria de transmițătoare Indigo500 pentru sondele inteligente VAISALA

Seria de transmițătoare Indigo500 pentru sondele inteligente VAISALA

Transmițătoarele din seria Vaisala Indigo500 sunt dispositive la care se pot conecta sonde inteligente independente, compatibile cu Vaisala Indigo. Transmițătoarele adauga sondelor Indigo o serie de caracteristici si avantaje suplimentare.

Transmițătorul Indigo520 poate găzdui până la două sonde care pot măsura același parametru sau doi parametrii diferiți, simultan.

Indigo510 are intrare pentru o singură sondă. Când sonda necesita calibrare, aceasta se inlocuieste cu una noua, iar sonda veche scoasa se trimite la calibrat, acest lucru reducând considerabil timpul de nefuncționare al echipamentului.

Indigo520, împreună cu sondele HMP1, HMP3, HMP9, HMP7 sau TMP1, poate fi utilizat pentru măsurarea presiunii barometrice, umidității și temperaturii.

Cea mai nouă opțiune din seria Indigo este Transmițătorul Indigo 510, un dispozitiv la care se pot conecta toate sondele compatibile Indigo. Transmițătorul are afișaj propriu încorporat și este livrat cu un suport pentru o sondă. Carcasa Transmițătorului este construită astfel încât sa poată asigura o funcționare fiabilă și de durată, chiar și în condiții nefavorabile.

Alegeți orice sondă compatibilă cu Indigo, conectați-o la noul Transmițător Indigo510 și obțineți un nou ecosistem pentru măsurare cu tehnologie de ultimă oră, pentru cea mai bună eficientizare energetică.

Pentru a falicita alegerea transmițătorului din seria Indigo potrivit, consultați docmentul ce conține comparația dintre Indigo520 și Indigo 510.

Ambele transmițătoare sunt dotate cu ecran tactil din sticlă întărită chimic (IK08) pentru vizualizarea locală a datelor. Transmițătoarele au optiunea de a aduaga interfete de conectivitate, alimentare și cablare, în plus fata de cea de utilizare a sondei individuale. Carcasele metalice rezistente, IP66 și NEMA4, asigură performanțe fiabile chiar și în cele mai nefavorabile condiții.

Sondele inteligente compatibile cu Indigo includ sonde de umiditate (HMP1, HMP3, HMP4, HMP5, HMP7, HMP8 și HMP9), sonde pentru determinarea punctului de rouă (DMP5, DMP6, DMP7 și DMP8), sonde de dioxid de carbon (GMP251 și GMP252), sonde pentru umiditate în ulei (MMP8), sonde de temperatură (TMP1) și sonde de peroxid de hidrogen vaporizat (HPP270).

Seria Indigo500 este, de asemenea, compatibilă cu transmițătorul de umiditate, hidrogen și temperatură MHT410 pentru monitorizarea online a transformatorului de putere.

Caracteristici:

  • Transmițător universal pentru sonde compatibile Vaisala Indigo
  • Afișaj cu ecran tactil, și versiune fără afișaj
  • Carcasă metalică cu clasificare IP66 și NEMA4
  • Conexiune Ethernet cu interfață web pentru acces la distanță
  • Protocolul Modbus TCP/IP
  • Opțiuni multiple de alimentare, inclusiv Power over Ethernet (PoE) și alimentare de la rețea CA
  • Indigo520 acceptă două sonde simultan
  • Indigo520 are 2 relee și 4 ieșiri analogice configurabile
  • Indigo510 are 2 iesiri analogice
Call Now Button