Zorn Instruments

Importanta calibarii Placilor Zorn

Prin cele peste 11.000 de bucati de Placi Zorn vandute in toata lumea, producatorul Zorn Instruments a impus echipamentul pe care l-a creat in toata industria constructiilor.

Constructorii si beneficiarii deopotriva folosesc acest instrument pentru o masurare rapida, facila si de incredere a gradului de compactare.

Prin urmare, calibarea echipamentului – Placa dinamica Zorn – a fost si ramane o lucrare cu implicatii importante si pe scara larga asupra calitatii, stabilitatii, corectitudinii si trasabilitatii rezultatelor obtinute in masuratori.

Fundamentele stiintifice care au stat la baza crearii acestui instrument sunt valabile si in ceea ce presupune calibrarea acestuia. De aceea, Zorn Instruments a realizat standuri de calibrare in conformitate cu TP BF – StB Part B 8.4 si aprobate de catre Bast.

Pentru a pastra un control in calitatea masuratorilor, producatorul Zorn Instruments recomanda recalibrarea echipamentului la un interval de timp (1 an) sau la un numar de utilizari sau ori de cate ori utilizatorul considera ca este necesar.

Intotdeauna la finalul recalibrarii se va emite un Certificat de Calibrare care va contine parametrii rezultati in urma masuratorilor si valorile care demonstreaza incadrarea in limitele de precizie garantate de producator pentru aplicatia destinata acestui echipament.
Producatorul nu recomanda si nu garanteaza nici o alta metoda sau echivalare care pot fi propuse ca alternativa la calibrarea efectuata de acesta.

In Romania, Tecnoservice Equipment in calitate de reprezentant Zorn Instruments va reafirma disponibilitatea de a va sta la dispozitie pentru calibrari in conformitate cu standardul TP BF – StB Part B 8.4, efectuate pe standurile producatorului Zorn Instruments.


Certificat de calibrare Placa Zorn

Certificat de calibrare placa dinamica Zorn Instruments Tecnoservice Equipment Romania importanta calibrarii placii dinamice
Call Now Button