Camere de soc termic

 • Ai adăugat produsul în coș:

  Camere de soc termic, seria CRT2V

  0 out of 5

  Camere de soc termic, seria CRT2V

  Echipamentul este in conformitate cu standardele NFC 20-605, NFC 20-705 si este foarte util pentru efectuarea testelor privind deteriorarea structurii unei probe datorita schimbarilor bruste de temperatura. Daca aceste teste de soc termic sau de impact sunt efectuate intr-un mod ciclic, acestea pot provoca dilatari, deformari sau chiar o rupere a structurii probei, deformatii electrice, sau mai multe efecte in ceea ce priveste proprietatile fizice si chimice.
  Aceste teste sunt foarte recomandate la testarea dispozitivele electronice etanse la apa, iluminari, bimetale, cauciucuri metalice, etc.
  Principiul de baza in testatrea la soc termic consta in comunicarea printr-o interfata/platforma mobila intre un compartiment rece si unul cald. Miscarea acestei platforme se realizeaza printr-o actiune pneumatica care muta tava de proba dintr-un compartiment in altul, in cateva secunde.
  Caracteristici:
  – Proba montata in tub de otel inoxidabil AISI 304, in forma de de cos, cu usa frontala. Tavanul si podeaua cosului indeplinesc functia de separator termic intre compartimente
  – Interior din otel inoxidabil AISI 04. Exterior si usi vopsite in conformitate cu RAL-9010.
  – Ferestre de observare din multicristal tratat
  – Iluminare cu proiectie interna, una pentru fiecare compartiment, situat in ferestrele de observare
  – Patru roti multidirectionale sau reglabile pe inaltime, antivibrare
  – Sisteme de comanda si reglare; panou de comanda
  – Controlul temperaturii si gestionarea timpilor ciclului prin intermediul termoregulatorului electronic digital.
  Fisa Tehnica Vezi Catalog

  Echipamentul este in conformitate cu standardele NFC 20-605, NFC 20-705 si este foarte util pentru efectuarea testelor privind deteriorarea structurii unei probe datorita schimbarilor bruste de temperatura. Daca aceste teste ... vezi mai mult.

Call Now Button