Electromecanice (max 5kN)

 • Ai adăugat produsul în coș:

  Masina electromecanica universala de testare, 2.5 kN, EN 868-5

  0 out of 5

  Masina electromecanica universala de testare, 2.5 kN, EN 868-5

  Echipamentul este in conformitate cu standardul EN 868-5.
  Seria Quasar cuprinde o gama larga de masini electromecanice de testare a materialelor potrivite pentru teste bidirectionale: tractiune, compresiune, flexiune, incovoiere, dezlipire, ciclice, sarcina constanta si multe altele, in conformitate cu standardele internationale sau procedurile clientului.
  Presele de testare din seria Quasar de mica capacitate printre care si Quasar 2.5 kN pot fi utilizata pentru o gama larga de materiale cum ar fi: materiale fabricate, din folie de hartie si folie de plastic, utilizate in ambalare, piese din plastic, fire si fibre polimerice, fasii textile, garnituri si geotextile, membrane, materiale termoizolatoare. Una din aplicatiile modelului Quasar 2.5 kN este investigarea rezistentei imbinarilor dupa etansarea la cald a pungilor din industria alimentara, farmaceutica si medicala.
  Accesorizarea se face functie de tipul sarcinii aplicate si a dimensiunii probelor. Prinderea acestora se face tinand cont de tipul materialului astfel incat sa nu fie deteriorat la prindere. Functie de dimensiunea probelor si domeniul de alungire exista si posibilitatea montarii bacurilor cu prindere mecanica si prindere pneumatica pe masina cu o colona sau 2 coloane.
  Pentru test, se folosesc maneruri pentru suruburilor, maneruri de actionare pneumatice cu cleme acoperite cu cauciuc pentru prinderea materialului, care sunt motate pe o masina de testare la tractiune – modelul Quasar 2.5 kN cu o singura coloana sau cu doua coloane.
  Masinile sunt livrate cu un pachet software Graphwork ce permite comanda, controlul, achizitia datelor, prelucrarea si raportarea acestora.
  Fisa Tehnica Vezi Catalog

  Echipamentul este in conformitate cu standardul EN 868-5. Seria Quasar cuprinde o gama larga de masini electromecanice de testare a materialelor potrivite pentru teste bidirectionale: tractiune, compresiune, flexiune, incovoiere, dezlipire, ... vezi mai mult.

Call Now Button