• Ai adăugat produsul în coș:

  Statii meteo Seria WXT530

  Nou
  Nou
  0 out of 5

  Statii meteo Seria WXT530

  Un sistem compact all-in-one pentru statiile meteo

  Modelul WXT530 este o serie economica de instrumente de clima all-in-one. Acesta ofera sase dintre cei mai importanti parametri meteorologici: presiunea aerului, temperatura, umiditatea, precipitatiile, viteza vantului si directia vantului. Cu 6 versiuni disponibile, puteti alege combinatia de parametri de masurare care se potriveste aplicatiei dorite. WXT530 este un sistem simplu care utilizeaza tehnologii fara parti in miscare pentru a minimiza costurile de operare si intretinere. Integrarea este usoara si flexibila prin interfata digitala si analogica. De asemenea, puteti conecta senzori altor producatori la WXT530 pentru creerea propriul hub pentru parametrii meteo.

  Avantajele statiilor meteo Vaisala

  Integrare usoara :

  Seria ofera optiuni de intrari analogice pentru senzori suplimentari ce comunica analogic. Cu ajutorul convertizoarelor integrate analogice la cele digitale, transmitatorul meteo WXT530 se poate transforma intr-un mic hub al parametrilor meteorologici de interes. Printre parametrii suplimentari se numara radiatia solara, gabaritul de umplere a galetului, senzorul de nivel ultrasonic si senzorul de temperatura extern. In plus, iesirea analogica in mA pentru viteza si directia vantului este utila pentru o mare varietate de aplicatii industriale.

  Performanta Solida :

  Seria WXT530 are o tehnologie Vaisala unica de senzori de stare solida – utilizeaza tehnologiile HUMICAP, BAROCAP, THERMOCAP, RAINCAP si WINDCAP. Pentru masurarea vantului, senzorii cu ultrasunete Vaisala WINDCAP sunt utilizati pentru a determina viteza si directia orizontala a vantului. Valorile presiunii barometrice, temperaturii si umiditatii sunt combinate in modulul PTU utilizand masurari capacitive pentru fiecare parametru. Precipitatul lichid se masoara cu ajutorul senzorului RAINCAP acustic.

  Fisa Tehnica Vezi Catalog

  Un sistem compact all-in-one pentru statiile meteo Modelul WXT530 este o serie economica de instrumente de clima all-in-one. Acesta ofera sase dintre cei mai importanti parametri meteorologici: presiunea aerului, temperatura, ... vezi mai mult.

Call Now Button