Sitare cu jet de aer

 • Ai adăugat produsul în coș:

  Masina de sitare cu jet de aer

  0 out of 5

  Masina de sitare cu jet de aer

  Echipament in conformitate cu standardul EN 933-10.
  Masina de sitat cu jet de aer este potrivita pentru a separa pulberi si a usca produsele granulare, pentru amestecuri cu fractii intre 5 si 4000 microni, utilizand site cu diametrul de 200 mm.
  Procesul de separare se bazeaza pe utilizarea aerului care atrage particule mici, pe care le trece prin sita. Efectul se obtine cu ajutorul unei masinii de vid (aspirator), care provoaca o scadere controlata a presiunii.
  Aparatul este echipat cu un sistem automat de curatare a cartusului filtrant, care permite efectuarea mai multor teste (cateva zeci) inainte de a fi inlocuit. Aparatul este furnizat cu aspirator, capac din plexiglas, cartus filtrant, 5 pungi de plastic pentru colectare si accesorii.
  Caracteristici principale:
  – Timp de sitare de la 0 la 99 minute
  – Presiune de aspiratie: 0 – 65 mbar
  – Functie de calibrare ajustabila
  – Rezultate sitare: 5 – 4000 microni
  – Sistem de autocuratare
  – Site cu cadru de otel inoxidabil, sigiliu din cauciuc, cu plase din nylon sau otel (se comanda separat functie de aplicatie)
  Fisa Tehnica Vezi Catalog

  Echipament in conformitate cu standardul EN 933-10. Masina de sitat cu jet de aer este potrivita pentru a separa pulberi si a usca produsele granulare, pentru amestecuri cu fractii intre 5 ... vezi mai mult.

Call Now Button