Electromecanice (250…2000 kN)

 • Ai adăugat produsul în coș:

  Masina electromecanica universala de testare, capacitate 600kN

  0 out of 5

  Masina electromecanica universala de testare, capacitate 600kN

  Echipamentul este in conformitate cu standardele EN 10218-1, ISO 15630-X. EN 10138-X, BS 5896, ASTM A416.
  Seria Quasar cuprinde o gama larga de masini electromecanice de testare a materialelor potrivite pentru teste bidirectionale: tractiune, compresiune, flexiune, incovoiere, ciclice, sarcina constanta si multe altele, in conformitate cu standardele internationale sau procedurile clientului.
  Aceste prese se folosesc pentru determinarea rezistentei, a limtei de curegere sau a modului de elasticitate pentru diferite piese metalice (suruburi, saibe, bare, benzi metalice precum si pentru fire, cabluri, ancore si toroane. Pentru a realiza toate aceste teste, masinile se configureaza si se livreaza cu accesoriile potrivite tipului de sarcina aplicata, a dimensiunii probelor, bacuri si piese intermediare ce sa elimine strangularea probelor in timpul fixarii lor si eforturile secundare si necontrolate ce pot aparea in proba in timpul efectuarii testelor, extensometre potrivite ca domeniu de alungire si adaptate formei si dimensiunii probelor. Piesele de prindere sunt fabricate din materiale de inalta calitate si tratate corespunzator pentru a garanta o utilizare sigura si fiabila. De asemena masinile sunt livrate cu un pachet software Graphwork ce permite comanda, controlul, achizitia datelor, prelucrarea si raportarea acestora.
  Fisa Tehnica Vezi Catalog

  Echipamentul este in conformitate cu standardele EN 10218-1, ISO 15630-X. EN 10138-X, BS 5896, ASTM A416. Seria Quasar cuprinde o gama larga de masini electromecanice de testare a materialelor potrivite pentru ... vezi mai mult.

Call Now Button