Electromecanice (250…2000 kN)

 • Ai adăugat produsul în coș:

  Mașină electromecanică universală de testare, capacitate 600kN

  Mașină electromecanică universală de testare, capacitate 600kN
  Mașină electromecanică universală de testare, capacitate 600kN
  0 out of 5

  Mașină electromecanică universală de testare, capacitate 600kN

  Echipamentul este în conformitate cu standardele EN 10218-1, ISO 15630-X. EN 10138-X, BS 5896, ASTM A416.
  Seria Quasar cuprinde o gamă largă de mașini electromecanice de testare a materialelor potrivite pentru teste bidirectionale: tracțiune, compresiune, flexiune, încovoiere, ciclice, sarcina constantă și multe altele, în conformitate cu standardele internaționale sau procedurile clientului.
  Aceste prese se folosesc pentru determinarea rezistenței, a limtei de curegere sau a modului de elasticitate pentru diferite piese metalice (șuruburi, șaibe, bare, benzi metalice precum și pentru fire, cabluri, ancore și toroane. Pentru a realiza toate aceste teste, mașinile se configurează și se livrează cu accesoriile potrivite tipului de sarcină aplicată, a dimensiunii probelor, bacuri și piese intermediare ce să elimine strangularea probelor în timpul fixării lor și eforturile secundare și necontrolate ce pot apărea în proba în timpul efectuării testelor, extensometre potrivite că domeniu de alungire și adaptate formei și dimensiunii probelor. Piesele de prindere sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și tratate corespunzător pentru a garanta o utilizare sigură și fiabilă. De asemena mașinile sunt livrate cu un pachet software Graphwork ce permite comanda, controlul, achiziția datelor, prelucrarea și raportarea acestora.
  Fisa Tehnica Vezi Catalog

  Echipamentul este în conformitate cu standardele EN 10218-1, ISO 15630-X. EN 10138-X, BS 5896, ASTM A416. Seria Quasar cuprinde o gamă largă de mașini electromecanice de ... vezi mai mult.

Call Now Button