Materiale de constructie

 • Ai adăugat produsul în coș:

  Bomba calorimetrica EN ISO 1716

  0 out of 5

  Bomba calorimetrica EN ISO 1716

  Acest dispozitiv este in conformitate cu standardul ISO 1716 si este o bomba calorimetrica izoperibolica, cu computer de control incorporat.
  Bomba calorimetrica este dispozitivul cel mai frecvent utilizat pentru masurarea caldurii de ardere sau a puterii calorifice. Cu ajutorul acestui aparat, o proba cu masa specificata este arsa in conditii standard. Caldura de combustie determinata se calculeaza pe baza cresterii de temperatura observate, luand in considerare pierderile de caldura.
  Dispozitivul poate fi folosit pentru a masura caldura generata in diferite aplicatii si este conform standardelor curente ASTM, ISO, EN, BS, DIN. Puterea calorifica poate fi masurata pentru: materiale de constructii, carbuni, combustibil (benzina, kerosen, ulei), alimente, deseuri menajere, materiale combustibile, etc.
  Caracteristici:
  – Mod de operare izoperibolic: temperatura manta este mentinuta la o valoare constanta, in timp ce temperatura in bomba calorimetrica creste prin caldura degajata de arderea probei in atmosfera de oxigen din bomba. Un calculator de control incorporat, tastura si ecranul LCD permit automatizarea procesului, controlul acestuia si achizitia de date si analiza prin intermediul software-ului usor de utilizat.
  – Control automat al temperaturii din baia exterioara: temperatura este masurata cu ajutorul a doua sonde de precizie pentru masurarea temperaturii
  – Sistem semi-automat de incarcare cu oxigen
  – Aprinderea automata la stabilizarea temperaturii vasului, proces controlat de calculatorul incorporat al bombei
  – Calibrare: calibrare se face prin arderea unor probe certificate de acid benzoic pentru a determina constanta “echivalent apa” . Software-ul calculeaza media a cinci calibrari si utilizeaza aceasta valoare ca echivalent de apa atunci cand se testeaza o proba.
  Fisa Tehnica Vezi Catalog

  Acest dispozitiv este in conformitate cu standardul ISO 1716 si este o bomba calorimetrica izoperibolica, cu computer de control incorporat. Bomba calorimetrica este dispozitivul cel mai frecvent utilizat pentru masurarea caldurii ... vezi mai mult.

Call Now Button