Servicii

null

Livrare/Punere in functiune/Montaj

Livrarea echipamentelor si punerea in functiune, instruirea personalului operator, documentatie completa si relevanta cu privire la functionalitatile echipamentului si operarea acestuia, in conformitate cu legislatia in vigoare.

null

Reparatii si piese de schimb

Asiguram service in garantie si post garantie prin reparatii cu piese de schimb ale producatorului de echipamente.

null

Calibrari si recertificari

Respectam intru totul principiul managementului de calitate: instrumentele furnizate sunt fabricate si controlate conform instructiunilor si procedurilor standardelor internationale: DIN EN ISO 9001/ ISO/IEC 1702, ISO 14001, NIST.

null

Servicii de mentenanta si revizii

Asiguram servicii de mentenanta si revizie a echipamentelor furnizate clientilor, pe baza de contract anual sau cerere. Folosim echipamente calibrate cu trasabilitate si certificate conform standardelor de calitate ale producatorului.

null

Training-uri de specialitate

Odata cu livrarea echipamentului si in functie de complexitatea acestuia, asiguram training-uri de operare, intretinere a echipamentului iar la cerere, asiguram training de specialitate pentru pregatirea teoretica si practica a personalului.

null

Consultanta tehnica

Oferim consultanta tehnica in gasirea celor mai eficiente solutii din punct de vedere tehnic si economic pentru clientii nostrii inca din momentul prezentarii problemelor cu care se confrunta.

Call Now Button