Tecnoservice

Tecnoservice Equipment

    Noi suntem Tecnoservice Equipment, o companie infiintata in 1999, specializata in furnizarea de echipamente si tehnologie pentru testarea, analiza si controlul calitatii materialelor.
Suntem fideli principiilor si valorilor promovate inca de la inceput: profesionalism, comunicare orientata catre client, corectitudine, promptitudine, creativitate, autoperfectionare, valori care ne-au ajutat in dezvoltarea si mentinerea unor parteneriate de incredere si de success atat cu clientii, cat si cu furnizorii nostri.
Suntem mereu atenti la nevoile clientilor nostri. Suntem pregatiti pentru noi provocari care ne ajuta sa ne dezvoltam ca profesionisti si ca oameni. Avem experienta si capacitatea de a identifica solutiile si tehnologiile potrivite si rentabile pentru clientii nostri.
„Dedicated to quality” exprima angajamentul nostru fata de clienti pentru calitatea inalta a echipamentelor, a comunicarii si a serviciilor pe care le oferim acestora.
Suntem dedicati calitatii prin echipa extraordinara pe care o avem si prin modul in care suntem organizati cu scopul de a contribui semnificativ la succesul clientilor nostri!

De ce sa ne alegi

Garantia calitatii

Colaborarile pe termen lung si increderea clientilor in noi si in produsele noastre ne obliga sa fim mereu mai buni in tot ceea ce inseamna angajamentul nostru de calitate fata de partenerii nostri.

Consultanta tehnica

Ofertele intocmite pentru clientii nostri sunt rezultatul unei atente analize a nevoilor acestora si o optima solutie tehnico-economica stabilita prin discutii ale clientului cu echipa noastra de vanzari.

Servicii de livrare/instalare

Livrare, instalare si punere in functiune, oriunde in Romania: Produsele furnizate de noi beneficieaza de aceste servicii
foarte importante pentru
clientii nostri.
0
+
Clienti unici facturati in 2019
0
+
Comenzi onorate in 2019
0
+
Producatori reprezentati in 2019
0
+
Produste postate pe SEAP in 2019
0
+
Produse ofertate in 2019
Call Now Button